Главная » 2013 » Сентябрь » 25 » Сотрудничество юридической компании "Наследник" с Одесским городским центром занятости
13:13
Сотрудничество юридической компании "Наследник" с Одесским городским центром занятости
У системі заходів центрів зайнятості щодо працевлаштування безробітних важливу роль відіграє професійне навчання. Дана соціальна послуга ефективно сприяє підвищенню конкурентоспроможності, професійної мобільності шукачів роботи, активізації їхніх зусиль на сучасному ринку праці.
Зараз надзвичайно важливим є вивчення потреб роботодавців, їх вимог до рівня кваліфікації кадрів та змісту навчання. У державної служби зайнятості є досвід співпраці з роботодавцями у цьому напрямі, зокрема досвід підготовки працівників під конкретні робочі місця на замовлення роботодавців.
 Спеціалісти служби зайнятості вивчають вимоги роботодавців щодо якості, підготовки безробітних, організовують зустрічі роботодавців з кандидатами на навчання, запрошують на заняття. Представники роботодавців обов’язково беруть участь у кваліфікаційній атестації випускників. Обсяги професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців щорічно зростають. При підготовці слухачів враховуються всі вимоги роботодавця до висококваліфікованого робітника на конкретному робочому місці. Слухачі проходять практичну підготовку на сучасному устаткуванні, беруть участь у виробничому процесі, під час навчання адаптуються до умов виробництва, режиму роботи.
Прикладом взаємодії Одеського міського центру зайнятості з роботодавцями щодо підготовки фахівців на їх замовлення є співпраця з юридичною компанією «СПАДКОЄМЕЦЬ». Підприємство надає повний комплекс послуг: оформлення спадщини « під ключ», отримання свідоцтв про право на спадщину, реєстрація права власності на успадковане майно, складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, супровід при укладенні будь-яких договорів, тощо. За сприяння спеціалістів Одеського міського центру зайнятості у липні 2013 року юридичною компанією «СПАДКОЄМЕЦЬ» укладено договір з випускницею Одеської національної юридичної академії Кристиною Гегамян щодо професійного навчання. Предметом договору стало направлення випускниці на підвищення кваліфікації, під конкретне замовлення роботодавця, шляхом стажування за спеціальністю «Юрист, Діяльність у сфері права» з метою сприяння її подальшому працевлаштуванню. Пройшовши стажування, Кристина була успішно працевлаштована на своє перше робоче місце.
Ось вже місяць, як Кристина – повноправний працівник. Вона задоволена своєю роботою, адже знає, що легальна праця, легальна заробітна плата за набутою професією та робота до душі – це саме те, що потрібно молодому працівнику для фінансової стабільності, професійного росту  та впевненості у завтрашньому дні.
 
Просмотров: 1912 | Добавил: Mr_Justice | Рейтинг: 5.0/8
г.Одесса, ул. Сегедская, 18 кабинет 225; ул. Космонавтов 11А; пр-т Добровольского 139а тел.: · (048) 706-55-95; (067) 380-55-95; (050) 490-55-95; (063) 490-55-95




Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствуем Вас Гость | RSS · Главная · Мой профиль Регистрация · Выход Вход
Оформление наследства Naslednik.org.ua © 2011-2024 Защищено Законами Украины
Сайт создан в системе uCoz студией оперативного веб-дизайна Срочно-Сайт.org